Avloppsjour dygnet runt

Känn dig trygg med vår 24 timmars jour året runt.

Jouren når du på

070-191 42 28

Stopp i avloppet? Då är det bråttom!

Vi hjälper dig med akuta insatser för att rädda ditt hem och fastigheten från dyra vattenskador. Avloppsjouren på Höjdens Spol & Avloppsteknik är bemannad dygnet runt för akuta hetvattenspolningar eller åtgärda översvämningar i avloppssystem i villor och fastigheter runt om i Värmland. Ring vår avloppsjour vid akuta ärenden efter 16.00. Vi har dygnet/året runt bemanning.

Undvik akuta kostsamma situationer och vattenskador

Vi rekommenderar alltid att rörspola regelbundet med s.k. underhållsspolning för att säkerställa avloppets normala funktion. Vi underhållsspolar alltid med hetvatten för att få en skonsam behandling av dina rör och rörstammar.

Genom förebyggande underhåll kan du undvika stora kostnader i form av akuta insatser och dessutom kostnader för eventuella vattenskador på fastigheten.

Förebyggande åtgärder

Den vanligaste orsaken till stopp i avloppet är att rören sätts igen av matrester och olika typer av fetter som bygger på avlagringar i dina avloppsrör som snart ställer till problem. Om du märker en försämrad avrinning i vasken och att avloppen börjar klucka så är det dags att förebygga innan det blir helt stopp.

Boka en förebyggande hetvattenspolning som effektivt tar bort fettavlagringar i rören på samma sätt som du måste rengöra din stekpanna med hett vatten för att bli av med den feta beläggningen. Alla våra spolbilar är utrustade för att genomföra spolningar med hett vatten.

Boka förebyggande underhåll

Vi genomför förebyggande underhåll innan situationen blir akut och stora och dyra vattenskador kan uppstå.